MENU LATO 2021
Catering na imprezę firmową (9 lutego 2019)
XV-lecie Konsulatu Honorowego Hiszpanii w Gdańsku (6 grudnia 2018)
Konferencja Gdansk Model United Nations (7 listopada 2018)
Bankiet HYDRO 2018 (15 października 2018)
Bankiet Pomorskiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa w Filharmonii Bałtyckiej (5 października 2018)
Deo Cafe
Bankiet na Międzynarodowej Konferencji Jubileuszowej PTTPB (10 maja 2018)
Niedzielny Bufet Rodzinny: kuchnia meksykańska (6 maja 2018)
Dania z Karty Amber Side Wiosna/Lato 2018
Koktajl na konferencji PDF CEE (26 kwietnia 2018)
Kolacja dla uczestników konferencji „Klient w Urzędzie” (24 kwietnia 2018)
Niedzielny Bufet Rodzinny: kuchnia włoska (22 kwietnia 2018)
Niedzielny Bufet Rodzinny: kuchnia grecka (8 kwietnia 2018)
Niedzielny Bufet Rodzinny: kuchnia francuska (18 marca 2018)
Konkurs kulinarny „Sportowa Wiosna 2018” (6 marca 2018)
Niedzielny Bufet Rodzinny: kuchnia tajska (4 marca 2018)
Koktajl otwierający Międzynarodowy Zimowy Kongres Drogowy (20 lutego 2018)
Niedzielny Bufet Rodzinny: kuchnia hiszpańska (18 lutego 2018)
VIII Bal z Sercem (20 stycznia 2018)
XX Gdańskie Spotkanie Kardiochirurgiczne (12 stycznia 2018)
Gala Evening Pracodawców Pomorza 2017 (2 marca 2017)
Bal Bursztynowy (3 listopada 2016)
Gala Skrzydła Trójmiasta (8 października 2016)
Blog Forum Gdańsk (25 września 2016)
25-lecie Zakładów Mięsnych Nowak (12 września 2016)
Catering dla Teatru Szekspirowskiego (8 września 2016)
Gala Evening Pracodawców Pomorza 2016 (14 lutego 2016)
Cocktail Party Smart Metropolia (26 października 2015)
Kolacja dla Gości Targów Amberif (28 marca 2015)
XV Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego (18 maja 2014)
Gala zamykająca Halowe Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce (11 marca 2014)