Wróciliśmy do Was z nowym menu, które przedstawia się następująco:
PRZYSTAWKI
Tatar z polędwicy wołowej, salami picante, pistacjami i marynowaną cebulą
Matias podany z szalotką, ogórkiem małosolnym, jabłkiem, kwaśną śmietaną i czarnuszką
Wątróbka drobiowa, białe wino, szalotka, tymianek, szara reneta, grzanka maślana
ZUPY
Aksamitna, pikantna zupa rybna z zielonym curry podana z paskami warzyw, krewetkami i dorszem
Krem ze szczawiu z jajkiem i chrupiącym bekonem
DANIA GŁÓWNE
Makaron udon smażony na oleju sezamowym z młodymi warzywami, groszkiem cukrowym i szpinakiem
Wegański falafel podany ze świeżymi warzywami i dipem jogurtowo – miętowym
Dorsz w panko, sos tatarski, wędzone ziemniaki, surówka z młodej kapusty i kopru włoskiego
Schab z kością w panierce żytniej, młode ziemniaki z koprem, sałatka z rzodkiewki
Pierś z kurczaka, gnocchi bazyliowe w sosie z młodych pieczarek, sałatka z ogórka małosolnego, czerwonej cebuli i gorczycy
Zapraszamy serdecznie, jest pysznie!